Βενιζέλου Ελευθέριου 19, Χερσόνησος
Ηράκλείο, Κρήτης, ΤΚ: 700 14
Καλέστε μας:
28970 25141
24/7, 365 ημέρες το χρόνο
παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Ιατρική Φροντίδα Κρήτης μια ειδική ομάδα κλινικών επαγγελματιών

Δραστηριοποιείται ενεργά στις υπηρεσίες υγείας στην Κρήτη και στον τομέα του τουρισμού.
Ιατρικές υπηρεσίες

Τα κύρια ιατρικά μας τμήματα Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Η Ιατρική Φροντίδα διαθέτει σχεδόν το σύνολο των ειδικοτήτων «πρώτης γραμμής» της ιατρικής επιστήμης, για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων υγείας: Παθολόγο, Χειρουργό, Ορθοπαιδικό, Καρδιολόγιο Παιδίατρο, Γενικό Ιατρικό, Γυναικολόγο και Ωτολαρυγγολόγο. Επιπρόσθετα προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων με δύο Ακτινολογικά και Μικροβιολογικά εργαστήρια, καθώς επίσης υπηρεσίες βραχείας νοσηλείας και τμήμα εναλλακτικής Ιατρικής.

Παθολογικό Τμήμα

Πρόληψη και αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων.

Ορθοπεδικό Τμήμα

Αντιμετώπιση κακώσεων. Συνεχίστε τη ζωή σας χωρίς πόνο.

Καρδιολογικό Τμήμα:

Παρακολουθούμε την καρδιά σας σε κάθε βήμα σας.

Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα

Ακριβείς εργαστηριακές διαγνώσεις.

Χειρουργικό Τμήμα

Επείγουσα Ιατρική βοήθεια για μικρούς ή μεγάλους τραυματισμούς.

Φυσικοθεραπευτικό Τμήμα

Δεσμευόμαστε για την ανακούφιση του σώματος σας.

Παιδιατρικό Τμήμα

Φροντίδα Παιδιών και βρεφών.

Ομοιοπαθητικής

Πάρτε την υγεία στα χέρια σας.

0 +

Satisfied patients

0 +

Health Sections

0 +

kinds of research

0 +

awards winning

giatroi-xersonisos
logo-cretanmedicare
home-2_section_01-01
Σχετικά με εμάς

Επαγγελματική Ιατρική Φροντίδα για όλους.

Για εμάς, δεν υπάρχουν δευτερεύουσες πτυχές, επειδή ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εξαρτάται πάντοτε από τις λεπτομέρειες. Με τα χρόνια των δραστηριοτήτων μας, έχουμε αποκτήσει μοναδική εμπειρία στην οργάνωση ιατρικών υπηρεσιών για πολίτες και αλλοδαπούς.

Οι ιδιώτες ασθενείς, οι διεθνείς οργανισμοί και οι εταιρικές επιχειρήσεις αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι στη δημιουργία σχέσεων.

Χρειάζεστε έναν γιατρό; Καλέστε την Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης!

+30 28970 25141

Care & Amenities

Why Choose Us?

Quality

Reaction

Focus

The major goal of family medicine is to build trust between the patient and the general practitioner, which allows achieving the best treatment outcome.

The specific features of work of the general practitioner (family doctor) are more reasonable and beneficial to both GPs and patients in many respects.

The major goal of family medicine is to build trust between the patient and the general practitioner, which allows achieving the best treatment outcome.

The specific features of work of the general practitioner (family doctor) are more reasonable and beneficial to both GPs and patients in many respects.

The major goal of family medicine is to build trust between the patient and the general practitioner, which allows achieving the best treatment outcome.

The specific features of work of the general practitioner (family doctor) are more reasonable and beneficial to both GPs and patients in many respects.
Χρησιμοποιήστε την Ιατρική Ασφαλιστική Κάλυψη σας.

Πάνω από 180 Παγκόσμιες συνεργασίες με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στον τομέα της υγείας.

τα μέσα μας

Διαβάστε τα τελευταία νέα

Έχουμε εισαγάγει την αρχή της οικογενειακής ιατρικής, πράγμα που σημαίνει ότι ο οικογενειακός ιατρός θα χειριστεί την πλειοψηφία των ιατρικών αιτημάτων, ενώ ένας ειδικός εμπλέκεται μόνο εάν είναι απαραίτητο.

ou rrecommendation

Μαρτυρίες ασθενών

Τι λένε οι ασθενείς μας

 

τα χαρακτηριστικά μας

Διεθνές Σύστημα Ποιότητας ISO 9001 : 2015

Οι ιατρικές μας υπηρεσίες έχουν πιστοποιηθεί με σύστημα ποιότητας που ακολουθεί το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2015 και ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου και βελτίωσης των πρωτοκόλλων και διαδικασιών ποιότητας που έχουμε θεσπίσει.

H Ιατρική Φροντίδα Κρήτης είναι η πρώτη εταιρεία στην Κρήτη που έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 : 2015 για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Με την αρτιότητα του ιατρικού της εξοπλισμού, την ευαισθησία, επιστημονική κατάρτιση και υπευθυνότητα του προσωπικού της (ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού) και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό Ιατρικό Κέντρο διεθνών προδιαγραφών.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)

Η επιχείρηση “Cretan Medicare” ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκλιση” Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

τα χαρακτηριστικά μας

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η επιχείρηση ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην περιφέρεια Κρήτης, εντάχθηκε στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» προϋπολογισμού 310 εκατ. Ευρώ. Η δράση έχει ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ή τη δημιουργία νέων προϊόντων/υπηρεσιών τα οποία θα καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς. Επίσης, τα επενδυτικά σχέδια δύνανται να στοχεύουν στην μείωση του κόστους ή την αύξηση της αποτελεσματικότητας των λειτουργικών και παραγωγικών διαδικασιών και αφορά όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 200.000,0€ εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 100.000,0€ και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλων χώρος
 • Μηχανήματα – Εξοπλισμός
 • Άυλες Δαπάνες
 • Μισθολογικό κόστος εργαζομένων (υφιστάμενο ή/και νέο προσωπικό)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

 • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
 • αύξηση της κερδοφορίας της
 • ενίσχυση της εξωστρέφειας
 • επέκταση της αγοράς με τη προσθήκη νέων υπηρεσιών
 • εξασφάλιση υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες
 • βελτίωση λειτουργικών διαδικασιών
 • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
 • δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας
  Με τη συμβολή του ΕΠΑνΕΚ ενισχύθηκε η επιχείρηση η οποία λειτουργεί σε έναν νευραλγικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία και στην αγορά στην οποία εδρεύει.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η παρούσα Δήλωση Εμπιστευτικότητας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης Ιατρική Α.Ε. συλλέγει τα προσωπικά και ιατρικά σας δεδομένα, τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούνται τα δεδομένα αυτά και τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων EU2016/679.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας:

Όταν προσέλθετε στο Ιατρικό Κέντρο μας ως ασθενής, εγγράφεστε στο πληροφοριακό μας σύστημα και ανοίγεται ο προσωπικός σας Ιατρικός φάκελος.

Η εγγραφή σας περιλαμβάνει προσωπικά και οικονομικά στοιχεία όπως: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, ημερομηνία γέννησης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), ΑΜΚΑ, όνομα και δωμάτιο ξενοδοχείου που διαμένετε,  οικονομικές συναλλαγές (στοιχεία τιμολόγησης υπηρεσιών, στοιχεία πληρωμής) κ.α.

Η εγγραφή σας περιέχει επίσης, στοιχεία που αφορούν την υγεία σας όπως: Ονοματεπώνυμο Ιατρού/ών που σας εξέτασε, Ιατρικό Ιστορικό, ημερομηνία εξέτασης, αποτελέσματα κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων και υπερηχογραφημάτων, ραντεβού, πληροφορίες που αφορούν την εισαγωγή σας σε Νοσοκομεία ή/και Ιδιωτικά Ιατρικά κέντρα κ.α.

Η συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, αποτελεί νομική βάση για την επεξεργασία τους βάση Άρθρου 6 παρ. 1 του ΓΚΠΔ.

Γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

•    Για να μπορέσει ο Ιατρός της Ιατρικής Φροντίδας Κρήτης Ιατρική Α.Ε. να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θεραπεία.

•    Για την παρακολούθηση της υγείας σας.

•    Για να μοιραζόμαστε  πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία που χρειάζεστε, με προσωπικό άλλου τμήματος ή/και άλλου Οργανισμού Υγείας εντός Ελλάδος ή Ε.Ε.

•    Για να καταρτιστεί και να εκπαιδευτεί το Ιατρικό μας προσωπικό.

•    Για να διερευνηθούν και να επιλυθούν συμβάντα.

Είναι σημαντικό να ενημερώνετε το Ιατρικό μας κέντρο εάν αλλάξει οποιοδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία.

Σημείωση: Η ακρίβεια και το αληθές των δεδομένων που δηλώνετε εναπόκειται στον ίδιο τον ασθενή. Τα προσωπικά σας δεδομένα δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Εμπιστευτικότητας, εκτός αν λάβουμε προηγουμένως τη συγκατάθεση σας ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Πως γίνεται η καταγραφή των δεδομένων:

Τα προσωπικά και ιατρικά σας δεδομένα καταγράφονται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στα πληροφοριακά συστήματα που διατηρεί το Ιατρικό μας κέντρο. Τα πληροφοριακά συστήματα επιτρέπουν άμεση εγγραφή, συλλογή, επεξεργασία, ανάκτηση, αποθήκευση του Ιατρικού φακέλου και ανάλυσης των ιατρικών πληροφοριών.

Συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στον ιστότοπο μας:

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας αυτόματα συλλέγουμε και αποθηκεύουμε ανωνυμοποιημένες πληροφορίες όπως:

•    Διεύθυνση IP,

•    Αναγνωριστικό συσκευής,

•    Τύπος προγράμματος περιήγησης,

•    Λειτουργικό σύστημα,

•    Αναγνωριστικά κινητής συσκευής,

•    Κράτος ή χώρα από την οποία έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο μας,

•    Συγκεκριμένες ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε,

•    Ημερομηνία και ώρα επίσκεψης,

•    Ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε αμέσως πριν και μετά την επίσκεψη στον ιστότοπο μας,

•    Αριθμός συνδέσμων και συγκεκριμένων συνδέσμων που κάνετε κλικ στον ιστότοπο μας,

•    Λειτουργίες που χρησιμοποιείτε στον ιστότοπο μας,

•    Δεδομένα που βλέπετε ή κατεβάζετε από τον ιστότοπο μας.

Επίσης, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies, για να αποθηκεύουμε πληροφορίες στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο μας.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά μεταξύ των σελίδων του ιστότοπου μας, να μας βοηθήσετε να αξιολογήσουμε εάν ο ιστότοπος μας λειτουργεί αποδοτικά και γενικά να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας. Τα cookies μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι η διαφήμιση που βλέπετε στο διαδίκτυο είναι πιο συναφής για εσάς.

Γενικά, τα cookies μας μπορούν να εκτελούν τις ακόλουθες λειτουργίες:

Βασικά cookies    Ορισμένα cookies είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του ιστότοπου μας. Χωρίς αυτά δε θα μπορείτε να μετακινηθείτε στον ιστότοπο μας και να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Τα βασικά cookies επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση από σελίδα σε σελίδα του ιστότοπου μας και είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία του.

Λειτουργικά cookies    Δε χρησιμοποιούμε cookies λειτουργικότητας και δεν μπορούμε να θυμόμαστε τις προτιμήσεις και τις επιλογές που έχετε ζητήσει σε προηγούμενες επισκέψεις σας στον ιστότοπο μας.

Cookies απόδοσης    Χρησιμοποιούμε cookies απόδοσης για να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες μας χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας και για να παρακολουθούμε την απόδοση του. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε μία υψηλής ποιότητας εμπειρία. Αυτά τα cookies δε συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν έναν επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται συγκεντρώνονται και επομένως είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας.

Διαφημιστικά Cookies    Δε χρησιμοποιούμε διαφημιστικά cookies στον ιστότοπο μας.

Cookies

τρίτων μερών    Τα cookies τρίτου μέρους ορίζονται από διαφορετικό οργανισμό και όχι από εμάς. Ο ιστότοπος μας ενδέχεται να περιέχει ενσωματωμένο περιεχόμενο, για παράδειγμα, από το Facebook ή το YouTube που παρέχονται για εμάς μέσω δικτύου διαφημιστικού συνεργάτη. Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να ορίσουν τα δικά τους cookies τα οποία εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης σας, παρακαλούμε επιλέξτε σύμφωνα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, τις αντίστοιχες οδηγίες.

•    Microsoft Internet Explorer

•    Microsoft Edge

•    Mozilla Firefox

•    Google Chrome

•    Opera

•    Safari

•    Safari for iPad and iPhone

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά προκειμένου να γίνει η ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν πιο εύχρηστη αλλά και για την προστασία των συστημάτων ΤΠ μας από επιθέσεις και άλλες παράνομες ενέργειες.

Εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας:

Όλοι οι εργαζόμενοι της Ιατρικής Φροντίδας Κρήτης Ιατρική Α.Ε. καθώς και οι εξωτερικοί Ιατροί έχουν νομική υποχρέωση να διατηρούν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εμπιστευτικότητας σύμφωνα με τις οδηγίες και την πολιτική του Ιατρικού μας Κέντρου. Όλα τα μέλη του προσωπικού μας έχουν λάβει σαφείς οδηγίες και εξειδικευμένη εκπαίδευση σχετικά με το χειρισμό εμπιστευτικών Ιατρικών και προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων.

Η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης Ιατρική Α.Ε.  λαμβάνει προληπτικά μέτρα ασφαλείας, για την εξασφάλιση της προστασίας των δεδομένων που έχουμε υπό τον έλεγχό μας από επέμβαση, απώλεια, καταστροφή, πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή από μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την τεχνολογική εξέλιξη.

Τα συστήματα ηλεκτρονικών  υπολογιστών  και  τα δίκτυα  της Ιατρικής Φροντίδας Κρήτης Ιατρική Α.Ε. έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εγγυούνται τη διαθεσιμότητα και ακεραιότητα των δεδομένων που μας έχετε προσκομίσει και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα για την προστασία τους. Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και εμπιστευτικότητα.

Κοινοποίηση των πληροφοριών σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας:

Για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνετε τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζεστε, μπορεί να μοιραζόμαστε σχετικές πληροφορίες για εσάς με άλλους οργανισμούς (δείτε παρακάτω), είτε μέσω γραπτών επιστολών ή με ασφαλή μεταβίβαση των δεδομένων μέσου υπολογιστικών συστημάτων.

Οι οργανισμοί ή/και τα φυσικά πρόσωπα στους οποίους κοινοποιούνται πληροφορίες είναι οι παρακάτω:

•    Η ασφαλιστική εταιρεία που σας παρέχει ιατρική κάλυψη ή το ασφαλιστικό σας ταμείο,

•    Νοσοκομεία ή  Ιδιωτικά Κέντρα υγείας,

•    Ο προσωπικός σας Ιατρός ή/και άλλοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων,

•    Νοσοκόμοι, Τραυματιοφορείς, θεραπευτές,

•    Δικαστικές και εισαγγελικές αρχές,

•    Εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών (εισπρακτικές εταιρείες).

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είναι σημαντικές. Δε θα εκμεταλλευτούμε ούτε θα διαβιβάσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους εκτός του Ιατρικού μας κέντρου χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Εάν δεν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να πάρουμε τη συγκατάθεση σας αλλά χρήζει άμεση ανάγκη η μεταβίβαση πληροφοριών προς τρίτους, θα διαβιβάζουμε μόνο εκείνα τα δεδομένα που μπορούμε να αποδείξουμε ότι είναι προς το συμφέρον στης υγείας σας και για να εξασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και περίθαλψη.

Οι πληροφορίες που διακινούνται χρησιμοποιούνται μόνο από εξουσιοδοτημένα πρόσωπα και άτομα με απόλυτη εχεμύθεια και μόνο για τους συγκεκριμένους σκοπούς που έχουν ζητηθεί.

Εμείς θα σας ενημερώσουμε για να διασφαλίσουμε ότι συμφωνείτε να κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας, αλλά υπάρχουν φορές που ίσως χρειαστεί να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Αυτό θα συμβεί μόνο όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε ή όταν ο νόμος μας επιβάλλει να πράξουμε με αυτό τον τρόπο έτσι ώστε να προστατεύσει εσάς ή άλλα άτομα.

Τέτοιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν:

•    Όπου υπάρχει κίνδυνος βλάβης ή κατάχρησης σας από άλλα άτομα.

•    Όπου ερευνάται ένα σοβαρό έγκλημα, όπως μια επίθεση, ή όπου θα μπορούσε να εμποδιστεί μια τέτοια περίπτωση.

•    Για τον έλεγχο λοιμωδών νοσημάτων όπως μηνιγγίτιδα,  φυματίωση (TB) ή ιλαράς.

•    Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας ή δικαστικής διαταγής.

Αν κριθεί ότι είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, να επιλύσουμε διαφορές ή να ενισχύσουμε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, μπορούμε να διατηρήσουμε κάποια από τα δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμη και αν δεν υπάρχει πια η ανάγκη παροχής υπηρεσιών προς εσάς.

Χρόνος αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων:

Για την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εξυπηρέτηση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται και παραμένουν στα πληροφοριακά μας συστήματα έως ότου ζητηθεί από εσάς η οριστική και αμετάκλητη διαγραφή τους ή περάσει η υποχρεωτική περίοδος διατήρησης του αρχείου.

Ειδικότερα:

•    Οι Μικροβιολογικές σας εξετάσεις  και Ιατρικές πράξεις παραμένουν στα αρχεία μας για 30 έτη.

•    Οι Ακτινογραφίες σας παραμένουν στα αρχεία μας για 1 έτος.

•    Οι Απεικονιστικές εξετάσεις/ υπερηχογραφήματα παραμένουν στα αρχεία μας για 10 χρόνια.

Στοιχεία επικοινωνίας αρμοδίου για την προστασία Προσωπικών δεδομένων:

Η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης Ιατρική Α.Ε. έχει χτίσει διεθνώς την εικόνα μιας αξιόπιστης και σοβαρής ιατρικής εταιρείας που επιμένει να επενδύει σε βάθος χρόνου, στη φιλική και ανθρώπινη διαχείριση των περιστατικών της. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των ασθενών, αποτελεί θεμελιώδες μέλημα μας.

Για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες ή για να υποβάλλετε προτάσεις, αντιρρήσεις ή παράπονα για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Ιατρικής Φροντίδας Κρήτης  Ιατρική Α.Ε. Επιπλέον, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν είναι αποθηκευμένες λάθος πληροφορίες -παρ’ όλες τις προσπάθειες μας για τη διατήρηση σωστών και ενημερωμένων δεδομένων- θα τις διορθώσουμε κατόπιν αιτήματός σας.

Στοιχεία Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων:

κ. Μάρκος Κήχλερ

e-Mail: dpo@cretanmedicare.gr

Διεύθυνση:  Υπ’ όψιν:   Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO)

                                           Ιατρική Φροντίδα Κρήτης Ιατρική Α.Ε.

                                           Ελ. Βενιζέλου 19

                                           Τ.Κ. 70014

                                           Χερσόνησος - Κρήτης

                                           Ελλάδα

Όλα τα αιτήματα πρέπει να αποστέλλονται εγγράφως. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας επιβάλλεται η απάντηση τους εντός τριάντα (30) ημερών.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τη Δήλωση Εμπιστευτικότητας ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, δημοσιεύοντας αναθεωρήσεις σε αυτή την ιστοσελίδα ή σε εφαρμογές. Αυτές οι αλλαγές θα ισχύσουν κατά την ανάρτηση, αλλά δε θα ισχύσουν αναδρομικά.

Περαιτέρω πληροφορίες, τα δικαιώματα σας και πρόσβαση στα δεδομένα σας:

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματα σας:

•    Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε την ήδη δοθείσα συναίνεσή σας ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

•    Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε λήψη αντιγράφου των προσωπικών σας δεδομένων και αρχείων που κρατάμε στα πληροφοριακά μας συστήματα. Μετά από αξιολόγηση του αιτήματος σας θα σας παραχωρηθεί αντίγραφο του αρχείου σας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ενδέχεται να χρεωθείτε με ένα χαμηλό διοικητικό τέλος (έξοδα διαχείρισης) προκειμένου να καλυφτεί το κόστος παροχής σε εσάς, των στοιχείων που αιτηθήκατε.

•    Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αιτηθείτε την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και αρχείων που διατηρούμε στα συστήματά μας.

•    Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αιτηθείτε την διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρούμε στα συστήματά μας.

•    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τον περιορισμό, όπου είναι δυνατόν, της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρούμε στα συστήματα μας.

•    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρούμε στα συστήματα μας σε άλλον Οργανισμό.

•    Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρούμε στα συστήματα μας, όπου είναι δυνατόν.

•    Έχετε το δικαίωμα ανά πάση στιγμή να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0030 210-6475600, email: complaints@dpa.gr