Βενιζέλου Ελευθέριου 19, Χερσόνησος
Ηράκλείο, Κρήτης, ΤΚ: 700 14
Καλέστε μας:
28970 25141
24/7, 365 ημέρες το χρόνο
παροχή ιατρικών υπηρεσιών.
προηγμένες υπηρεσίες

Ιατρική Φροντίδα Κρήτης

Ποιότητα

Συνεργαζόμαστε με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Παροχών Υγείας (EOPYY) καθώς και με όλους τους ελληνικούς ασφαλιστικούς φορείς.

Επαγγελματικότητα

Δίνουμε προτεραιότητα στη διεξαγωγή της αλληλεπίδρασής μας με φιλικό τρόπο και προσέγγιση, καθώς κατανοούμε τη σημασία της ανθρώπινης επαφής και υποστήριξης με τους Ασθενείς μας.

Προηγμένη φροντίδα

Υποστηρίζουμε και παρακολουθούμε τις διαδικασίες που σχετίζονται με τέτοια περιστατικά μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και όλες τις διαδικασίες οργάνωσης της μεταφοράς του ασθενούς προς το αεροδρόμιο όποτε είναι απαραίτητο.

Η Ιατρική Φροντίδα είναι μια αξιόπιστη πηγή Ιατρικής περίθαλψης στην Κρήτη.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕς ΜΑς

Η άριστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών είναι η ειδικότητά μας

σύγχρονο εξοπλισμό

Επίσης, ειδική γραμματεία υποστηρίζει περιστατικά που διαπιστώνεται ότι χρειάζονται δευτεροβάθμια περίθαλψη, διακινώντας τα με κριτήρια την βαρύτητα τους είτε προς το εφημερεύον νοσοκομείο είτε προς ιδιωτικές κλινικές.

Βέλτιστη τιμή

Οι χώροι μας είναι υψηλής αισθητικής, παρέχουν άνεση και λειτουργικότητα και συντελούν στη δημιουργία ενός οικείου και ζεστού κλίματος.

section-bg-10

επαγγελματίες γιατρούς

Επιπροσθέτως υποστηρίζει και παρακολουθεί τις διαδικασίες που αφορούν τέτοιου είδους περιστατικά μέχρι την τελική έκβασή τους, όπως επίσης και όλες τις διαδικασίες οργάνωσης της μεταφοράς του ασθενούς στο αεροδρόμιο όποτε κριθεί απαραίτητο.

εξειδικευμένο προσωπικό

Εξοπλισμένοι με πλήρη κλιματισμό, δίκτυο πυρασφάλειας και γεννήτριες ώστε να διασφαλίζεται, η απρόσκοπτη λειτουργία του Ιατρικού Κέντρου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης έχει χτίσει διεθνώς την εικόνα μιας αξιόπιστης και σοβαρής ιατρικής εταιρείας που επιμένει να επενδύει σε βάθος χρόνου, στην φιλική και ανθρώπινη διαχείριση των περιστατικών της.

0 +

Satisfied patients

0 +

Medical Departments

0 +

kinds of research

0 +

awards winning

τα χαρακτηριστικά μας

Διεθνές Σύστημα Ποιότητας ISO 9001 : 2015

Οι ιατρικές μας υπηρεσίες έχουν πιστοποιηθεί με σύστημα ποιότητας που ακολουθεί το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2015 και ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου και βελτίωσης των πρωτοκόλλων και διαδικασιών ποιότητας που έχουμε θεσπίσει.

H Ιατρική Φροντίδα Κρήτης είναι η πρώτη εταιρεία στην Κρήτη που έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 : 2015 για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Με την αρτιότητα του ιατρικού της εξοπλισμού, την ευαισθησία, επιστημονική κατάρτιση και υπευθυνότητα του προσωπικού της (ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού) και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό Ιατρικό Κέντρο διεθνών προδιαγραφών.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)

Η επιχείρηση “Cretan Medicare” ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκλιση” Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ISO_CRETE_MEDICARE
espa_logos
τα χαρακτηριστικά μας

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η επιχείρηση ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην περιφέρεια Κρήτης, εντάχθηκε στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» προϋπολογισμού 310 εκατ. Ευρώ. Η δράση έχει ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ή τη δημιουργία νέων προϊόντων/υπηρεσιών τα οποία θα καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς. Επίσης, τα επενδυτικά σχέδια δύνανται να στοχεύουν στην μείωση του κόστους ή την αύξηση της αποτελεσματικότητας των λειτουργικών και παραγωγικών διαδικασιών και αφορά όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 200.000,0€ εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 100.000,0€ και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλων χώρος
 • Μηχανήματα – Εξοπλισμός
 • Άυλες Δαπάνες
 • Μισθολογικό κόστος εργαζομένων (υφιστάμενο ή/και νέο προσωπικό)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • επέκταση της αγοράς με τη προσθήκη νέων υπηρεσιών
  • εξασφάλιση υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες
  • βελτίωση λειτουργικών διαδικασιών
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠΑνΕΚ ενισχύθηκε η επιχείρηση η οποία λειτουργεί σε έναν νευραλγικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία και στην αγορά στην οποία εδρεύει.

logo-espa
ESPA
YPOYRGEIO
EUROPE